Mijn werkwijze

Wilt u van mijn diensten gebruik maken? Dan kom ik eerst bij u langs om kennis te maken met u en uw kat(ten). Want het is natuurlijk wel belangrijk dat het klikt. We bespreken een aantal praktische zaken en welke zorg uw kat nodig heeft. Dit intakegesprek is vrijblijvend en verplicht u tot niets. Als u aan het eind van het gesprek van mijn oppasservice gebruik wenst te maken, vraag ik u om een oppasovereenkomst te tekenen en maken we afspraken over de sleuteloverdracht.

Tijdens de afgesproken oppasperiode  kom ik 1 of meerdere keren per dag langs om uw kat te verzorgen. Een bezoek duurt gemiddeld 30 minuten. Ik lever de nodige (afgesproken) zorg, zoals voeren en de kattenbak uitscheppen.

Ik verzorg uw kat(ten) met veel liefde en vind het belangrijk om voldoende tijd met ze door te brengen, bijvoorbeeld door met ze te spelen of te knuffelen. Dit doe ik echter alleen als uw kat dat wil. Bange katten zal ik nooit tot contact dwingen. Als u dat wilt, stuur ik u gedurende de oppasperiode regelmatig updates en foto’s van uw kat, zodat u weet hoe het er thuis aan toe gaat.

Zoekt u (ook) een betrouwbare dierenoppas voor uw konijn of andere (kleine) huisdieren, zoals kippen, knaagdieren of vissen? Neem dan gerust contact met me op en vraag naar de mogelijkheden.